FEB | 3 saker vi lärt oss om bröllop i Stadshuset

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Eftersom vi gärna kallar oss för experter (med all rätt) på bröllop i Stadshuset efter sisådär en 500 bröllop där finns det också en hel del saker vi lärt oss med åren. Sånt som vi delar med oss av till er för att ni ska slippa inse det där och då. För att sharing is caring.

Här är våra top 3 lärdomar:

  1. Det blåser A L L T I D vid Stadshuset. Oavsett årstid, väder och vind så blåser det alltid vid Stadshuset på en eller alla platser. Vissa dagar lite mer (skitmycket) och andra dagar lite mindre, men alltid någon form av vind. När vi väljer platser för era porträtt så tar vi därför alltid hänsyn till vilka platser som är mest gynnsamma. Inte så att vi har med en vindmätare och gör en meteorologisk avhandling innan, men vi känner av för att undvika att utsätta er för en stormby. Schysst va?

  2. Ni får inte ha med er heliumballonger in i Stadshuset, dom får snällt vänta utanför eller så får ni poppa dem (true story)

  3. Kolla alltid om det är något större event i Stockholm samma dag ni ska gifta er. Blir så jobbigt att upptäcka på vägen dit att det är typ Stockholm marathon och halva city är avstängt, lokaltrafiken är lite hipp som happ och parkeringar är svårare än vanligt att hitta. För att inte tala om Stockholm Pride som alltid går förbi… japp… Stadshuset. Så kolla en extra gång på Trafiken.nu så ser ni event som påverkar trafiken för ett par veckor framåt. Det har vi missat ibland…


Nu är ni förhoppningsvis lite klokare kring saker att ha i åtanke när ni planerar ert bröllop i Stadshuset. Vill ni ha ännu fler tips, trix och råd så lovar vi att vi kommer dela med oss av allt och lite till när ni väljer oss som era bröllopsfotografer i Stadshuset.