Att ångra ett beslut

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Har ni tänkt på att livet i stort består av en herrans massa beslut? Verkligen H E L A T I D E N. Fundera lite på det. Du vaknar och tar ett första beslut. Snooza eller inte. Sen är det igång. Vilken frukost, vilka kläder, buss eller promenad, snabblunch eller långlunch, träna eller soffmys. Ja, ni märker ju själva. Och då pratar vi bara om de dagliga besluten. Tänk er sen att ni ställs inför en helt ny situation i livet där en massa nya beslut ska fattas. Som ett bröllop till exempel. Då blir det helt plötsligt en massa nya känslor i kroppen och kanske lite ångest. Ingen vill ju fatta ett beslut som man sen kommer att ångra. Bara för att förtydliga så menar vi nu inte personen du gifter dig med hahaha. Men det finns andra beslut - som också kommer att påverka er framtid.

Ett av dom besluten är bröllopsfotograf. Det kan låta trivialt när man just där och då tänker "jamen, det är ju bara några bilder som behövs - det kan faster Margit fixa med sin kamera" Javisst - faster Margit kan ta fram sin kamera och ta några bilder här och där. Visst kan hon det - men det kanske är en trevligare upplevelse om alla gäster kan vara fullt närvarande i det som är eran dag och slippa tänka på saker som vart ljuset faller in bäst, vilka vinklar under den snabba vigseln som fångar händelserna bäst och vart man ska ta vägen för att ta bilder när Stadshuset kryllar av turister överallt. Vi säger inte att det är så, men vi vet att det är ett beslut ni kommer att stå inför. Som så många andra beslut här i livet så finns det vissa man ångrar i efterhand - men inte alla går att göra om och göra rätt. Hur ni vill se tillbaka på bröllop är ett sånt beslut. 

Vi kan lova att vi hittills aldrig hört någon säga "vi ångrar att vi bokade en bröllopsfotograf" men däremot ett antal gånger har vi fått höra "vi ångrar att vi inte bokade en bröllopsfotograf"