OKTOBER: Planerar ni höstbröllop i Stockholm Stadshus?

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

För dom allra flesta så är det just nu full fokus på sommar, semester, utflykter, myggbett, glass, solkräm och den stora gåtan "Vem är Sommarskuggan i år?" Men för en del kommer även tankarna smygandes på hösten. Och då är det inte tankar kring vilka gummistövlar som är bäst eller om det är dags att testa att laga den där lammgrytan i år. Nej - det är bröllop på gång. Höstbröllop. 

Vi har upplevt bröllop året runt med allt vad det bjuder på och den ena av oss gifte sig på våren och den andra på hösten. Så vi är inte bara experter på Stadshuset utan vi är även experter på hur man bäst drar nytta av årstiden på sin bröllopsdag. Men vi är dessvärre inga meteorologer som kan förutspå vädret - men å andra sidan så kan dom själva inte alltid det heller.... Alla våra tips och trix lovar vi att ni får veta när ni bjuder med oss på bröllopsdagen, men här kommer två grymma tips.

Höst i Sverige kan ju vara allt från varmt och mysigt till spöregn och isande vindar. Att planera kläder kan ju vara sjukt drygt en vanlig vardag och tänk då inför bröllopsdagen. Vårt bästa tips är att gå tillbaka till principen om "lager-på-lager" och ta med nån snygg kofta, en varm men klassisk kappa och en filt att svepa in dig i när vi promenerar vid Stadshuset.

När ni vaknar på morgonen och ser att regnet öser ner så kanske den första tanken är "men åååhhhh nej, inte regn på vår bröllopsdag" Men vi lovar att det inte gör någonting. Då skulle ni varit med den där gången som stormen Egon drog in över landet. Hahahaha. Vi vet exakt vart vi kan gömma oss från regnet och fånga underbara minnen från er dag.