JUL | Vad ska ni tänka på inför ert bröllop i Stadshuset

Bröllop i Stadshuset i Juli

Bröllop i Stadshuset pågår året runt, men vissa månader är mer bröllop än andra. Ta t ex den 2/7 2022 när vi hade 4 brudpar i Stadshuset och 1 i dalarna. Cassandra o Pierre här nedanför är ett av de brudpar som Linda fick hjälpa i Stadshuset medan Cissi höll ställningarna som den dalmas hon är.

Så. Vad är det då för viktiga saker som vi tycker att du ska tänka på när ni har ett bröllop i Stockholm Stadshus? Det finns många saker som är viktiga, men dessa är de saker som vi verkligen tycker är viktigast.

  1. Vilka vill ni ha med er. Ska det vara bara ni? Närmaste familjen eller alla nära o kära? Inne i Stadshuset får ni vara 10 personer utöver er själva. Fotografen räknas in i denna siffra - så alltså 9 gäster utöver fotograf. Ni kan dock ha vänner som väntar utanför. Speciellt sommartid så är det mysigt att sätta upp en plats med picknick-korgar och filtar och kylt bubbel för de som inte följer med in.

  2. Är det mitt i vintern eller sommarmånader? Tänk på att det ofta blåser nere vid Stadshuset pga närheten till vatten, oavsett om det är juni eller januari. Den ena månaden är dock mycket kallare än den andra. Något att skydda mot vinden kan vara bra september - april.

  3. Vill ni göra något extra vid Stadshuset efter er ceremoni? Ta med en flaska (eller flera) bubbel och skåla? Ge era gäster instruktioner liknande “alla ska ha hatt” eller bara chilla lite med picknick-filtar och en uppblåsbar plast-flamingo (Yes, vi har sett det).

  4. Vad ni än gör och hur ni än gör det - gör det till ert! Låt det växa fram på det sättet ni vill. Prata med människor med erfarenhet från Stadshuset och få inspiration av hur andra har gjort, men låt det vara något som känns som ni.

Vi har lång erfarenhet från bröllop i Stockholm Stadshus och har fotograferat bröllop där sedan 2016. Under 2022 hjälpte vi 90 brudpar att skapa fina minnen. Vill ni ha med en av oss på ert bröllop i sommar så är det hög tid att ni hör av er så att vi kan börja planera hur det kan se ut. Klicka på knappen nedan eller uppe i menyn “kontakt” så hörs vi snart igen.