MAJ | Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus när säsongen drar igång

Bröllop i Stadshuset - Bröllopsfotograf Linda berättar

Helt plötsligt så är det torrt på marken. Vinden från vattnet är inte längre isande kall och vi kan hänga med våra brudpar i 90 minuter utan att tappa känseln i fingertopparna efter 15 minuter. I år tog det längre tid än vanligt och det kändes som om det aldrig skulle bli varmt igen - men så var vi där.

Den 6/5 2023 var dagen vi hade fem bröllop och Sofia & Daniel var nummer ett för dagen. Jag kunde gå utan jacka och barnen frös inte trots att de inte hade jackor på sig. Kanske var det solen, kanske var det alla glada leenden och bubbliga skratt eller kanske var det bara allt de kände för varandra som spillde över men det kändes extra bra att åka hem den dagen. Dock efter ytterligare ett bröllop (berättar mer om det en annan gång när de fått se sina bilder, vilket de får göra på fredag).

Imorse när jag gjort min kaffe latte på sojamjölk (yes, kaffemaskinen får jobba varje morgon) och kröp upp i schäslongen så plingade det till i telefonen. Sofia & Daniel hade lämnat några fina ord för oss att läsa och för att hjälpa andra välja bröllopsfotografer. Såhär sa de:

Hade vi inte bokat detta så hade vår dag och känslan ifrån vår dag inte varit densamma, synd att man inte kan ge fler stjärnor
— Sofia & Daniel

Fantastiska bilder och helt underbart bemötande. Förutom dom två punkterna så gjorde detta också vår dag och vår vigsel till något alldeles speciellt, våra barn fick en upplevelse och många härliga skratt, hade vi inte bokat detta så hade vår dag och känslan ifrån vår dag varit densamma, synd att man inte kan ge fler stjärnor, för det förtjänas!