JUNI | Vi fixar ert bröllop i Stadshuset på både svenska och engelska

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Nog för att kärlek är ett universellt språk, men det underlättar att man också kan tala med ord för att göra sig förstådd. Allra helst för oss som bröllopsfotografer och för er som brudpar. En handfull eller två av våra brudpar varje år har flerspråkighet i sin familj. Det kan vara att du och din blivande talar olika språk. Kanske kommer din blivande partner och dennes familj från Tyskland. Vännerna från universitetet du pluggade på har en salig blandning av språk men alla har engelska gemensamt. Vilken anledningen än är till denna gott och blandat-påse av språk så fixar vi det.

Inte nog med att vi kan tillhandahålla allt ni behöver veta innan ni bokar oss som era bröllopsfotografer i Stadshuset på engelska. Ni får också vårt välkomstpaket med tips, trix och rabatter från partners på engelska. Väl på bröllopsdagen kommer vi att förklara vad som ska hända steg för steg, på engelska, både för er och för alla era gäster så att alla förstår och kan känna sig trygga och avslappnade. Njut av dagen, vi tar hand om snacket.

Vill ni kika på ännu fler härliga bröllopsbilder från bröllop i Stadshuset i Stockholm så finns det massor av ögongodis i bloggen.

PSSST…. Kom ihåg att det numera är viktigt att tänka på vad ni tänker ta med er in i Stadshuset på er vigsel. Förutom att heliumballonger sedan tidigare måste stanna utanför så behöver ni lämna in större väskor i den bemannade garderoben. Läs mer på Stadshusets hemsida och kontakta dem om ni har frågor.