JUNI | Bröllop vid Stockholm Stadshus från sol till skyfall

Bröllopsfotograf Vigsel Stadshuset Stockholm

Midsommaren 2023 kommer för alltid gå till historien som dagen då vi hade flest brudpar någonsin. Totalt 11 par lade sina minnen i händerna på oss och hade med en av oss för att föreviga deras bröllopsdag. Ett utav de paren var Jaõ och Daniela som dessutom kommer hela vägen ifrån Brasilien. Nu bodde de ju i Stockholm även inför sin vigsel, men ändå. De flesta av våra par hade en relativt händelselös tid i Stadshuset, om vi räknar bort det där med att gifta sig och fira med sina vänner - det hände inte något mer utöver det.

För jaõ och Daniela var det inte riktigt samma. Inför att vi skulle träffas på eftermiddagen så märkte jag att vinden började tillta. Det hade varit relativt varmt och bra väder hela dagen men nu yrde sanden omkring inne på borggården där jag satt och försökte få i mig min lunch-sallad innan det var dags att träffas. Jag fick täcka över matlådan med min tröja för det yrde rätt rejält. Nu kanske inte det låter direkt som om det är händelserikt, men kom ihåg att det inte är första gången jag är i Stadshuset - så när jag noterar något utöver det vanliga så kan du vara säker på att det är ovanligt. Iaf. Vi möttes upp och vinden tilltog mer och mer samtidigt som temperaturen sjönk. Vi hade fångat lite tid innan deras vigsel, lite porträtt efter deras vigsel och det var nästan dags att skiljas åt när vi lade märke till att himlen var kolsvart. Två sekunder senare så öppnade sig himlen och all jordens vatten öste ned över borggården… eller ja, okej - inte riktigt allt, men rätt mycket.

Så, vad ville vi berätta med detta? Inte mer eller mindre än att allt ordnar sig. Vi använde oss av platser under tak för våra sista bilder och alla tog sig därifrån torra och glada. Vill ni se hur det såg ut tidigare på dagen i solen? Kika HÄR

Vill ni hänga med en av oss i regn eller solsken? Kontakta oss HÄR så kan vi planera något tillsammans.