JULI | Usa möter Sverige vid en vigsel i Stadshuset med fotograf

Bröllopsfotograf Stockholm Stadshus

Stadshuset är en central plats som besök av många nationaliteter varje dag. Så även på lördagar när vigslarna sker. Vi har brudpar där en eller båda parter kommer från Norge, Korea, Hong-Kong, Rumänien, Polen, Spanien, Sydafrika och Usa. Ibland kommer även familj och vänner och är med på bröllopet (som Anna & Gíslis bröllop med hela familjen och vännerna som kom från island.

Då kan det vara skönt att ha med någon som vet hur allt går till vid Stadshuset, vart ni ska vara och hur saker ska göras istället för att ni både ska vara brudpar och guider. Vi, och alla konsulter som jobbar för oss pratar flytande engelska (och vissa även portugisiska, en sväng japanska och franska) och är vana vid att ta hand om stora sällskap. Det viktigaste för oss är att ni kopplar av och kan njuta av er bröllopsdag så kan vi hjälpa genom att ta hand om er så kommer vi göra det.

Har ni frågor kring hur fotografering går till i Stadshuset på ert bröllop - kontakta oss via knappen nedan eller “Kontakta Oss” i menyn ovanför.