SEP | Stadshusbröllop med familj som bor utomlands

När familj och vänner flyger in från Island - Bröllop i Stadshuset

Nakna fötter i solvarm sand. En blomstergirland kring halsen och en färgglad drink i handen. Visst är det så vi ser destinationsbröllop? Well, har du tänkt på att för en del är det Stockholm, Sverige som är destinationen. Solvarm sand byts mot betong och gatsten och istället för en blomstergirlang har du mest troligt en scarf eftersom att det ändå blåser en del vid Stadshuset.

O trots det är det alldeles helt fantastiskt. När Anna och Gísli gifte sig hade de familj som flög in från Island. De lämnade vattenfall och varma källor och kom till Stockholm och att ha dem på plats gjorde allt för vårt brudpar. När ni har familj och vänner som kommer från ett annat land så blir det ibland extra mycket att tänka på. Vem hämtar på flygplatsen, vart ska de bo, hur kommer alla till Stadshuset och vad ska ni göra i dagarna före och efter bröllopet? Kanske kommer de från Hong Kong dagen före och deras flyg är oändligt försenat (been there done this) eller de har aldrig varit i Stockholm förut och vill gå på sight seeing?

Här kommer ett tips. Dagen efter ert bröllop - boka inte in något alldeles för stort. Risken är att ni är enormt trötta och inte vill göra så mycket mer än att krypa ned under en filt och bingea en dålig serie som ni sett förut. Då är lugna aktiviteter bäst. Kanske en brunch eller en tur med båt? Bara se till att det inte blir alldeles för intensivt. Vi har varit med om det. mesta och har alltid bra tips att komma med. Du kan alltid kontakta oss med frågor oavsett om du vill boka oss som fotografer eller inte - eller varför inte kolla in vår gratis guide om hur det går till? Kolla HÄR.