APR | Glöm inte detta! Bröllop i Stockholm Stadshus

Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus

Vi har många viktiga uppgifter som bröllopsfotografer på er dag. Många av dem involverar att vi står framför er med en kamera i handen och andra är kanske svårare att förklara värdet av innan ni har varit där. En av de är t ex det första vi gör på morgonen när vi gnuggat gruset ur ögonen och fått i oss kaffe den där lördagen när ni ska gifta er.

Det säger pling i telefonen hemma hos våra brudpar när vår sista hälsning innan vi ses landar. “Hej, idag är det dags. Vi ses klockan 13:00 vid trädet på borggården. Hör av er om ni råkar bli sena och kom ihåg att ta med legitimationen, annars blir ni inte gifta.”
Vid flera tillfällen har vi fått svar “Oj, så bra att ni sa det - jag hade tänkt lämna plånboken hemma idag…”
Alla våra brudpar har blivit gifta den dag de planerat och haft sin legitimation med sig. En sån tur!

En bröllopsfotograf är den personen som är med er under hela tiden vid Stadhuset. Vi tycker att det ska vara den personen som ni kan luta er mot och få hjälp av. Den har ju trots allt varit där en massa gånger och har ju full koll på allt som måste ske och då verkar det ju ändå självklart att dela med sig av den informationen.

För oss är det en självklarhet att inte bara vara era fotografer utan era guider-projektledare-bröllopskoordinatorer-vänner-med-kamera personer när ni har med en av oss. Vi hoppas att ni känner samma och att ni uppskattar det!