OKT | Ett hemligt höstbröllop i Stadshuset med fotograf som enda gäst

Vissa bröllop är lite extra. Själv är jag extra förtjust i höstbröllop. Luften är klar, Stadshuset har färre turister och det är fortfarande skönt nog ute för att gå utan jacka lite här och där.
Ett sånt bröllop var när jag fick följa med Tove och David när de gifte sig en oktoberdag.

Just oktoberbröllop är lite speciella med omgivningarna för att då ändrar väggarna på Stadshuset färg från gröna till djupt vinröda, så som även andra löv gör höstetid. Det är svårt o veta exakt när det sker eftersom att det kan vara olika från år till år beroende på värme och väder. I år gissar vi att de blir vinröda tidigare än vanligt eftersom att sommaren har uteblivit och så även solen.

Hemliga bröllop följer vi dock med på året runt, inte bara höstdagar. För er som smyger dit själva kan det vara bra att veta att vi gärna hjälper till som vittnen vid er vigsel och att Stadhuset står för ert andra vittne så att ni slipper välja ut vilka av era vänner som får följa med. Det blir rättvist och lika för alla!
Vill ni boka fotografering med oss i höst? Klicka er vidare HIT och vill ni kika på fler bröllop så kollar ni på bloggen!

… och vad tyckte Tove o David om sina bilder?

Tack för vackra minnesbilder från vår dag. Proffsigt och tryggt från första stund.

Vi kan varmt rekommendera Linda och Cissi. Varma hälsningar
— David o Tove