OKT | Att välja 60 eller 90 minuter bröllopsfotografering i Stadshuset

Vilket paket för bröllopsfotografering passar er?

Så ni har bestämt er för att gifta er i Stockholm Stadshus, hittat till vår sida och nu undrar ni vilket paket ni ska välja. Ni vet att ni vill ha med vigseln och att ni har gäster men undrar - vad är det egentligen för skillnad på 60 och 90 minuter. Fortsätt läs så har vi snart rett upp det hela och ni har full koll på läget.

Vi börjar med att dela upp tiden så att ni ser ungefär hur det ser ut när vi är på plats

Vad för tid behöver vi för bröllopsfoton

Alla tider är ungefärliga då det kan hända saker som vi inte kan påverka, men det ger en bra bild av hur tiden delas upp

  • 5 minuter går åt till att träffas och hälsa, gå igenom frågor och förväntningar

  • 15 minuter avsätts för familjebilder och bilder på barnen för er som har småttingar.

  • 30-40 minuter tar det att ta porträtt på er två. Det är beroende på olika faktorer som hur mycket tid vi har, om ni har barn, vilka som är på plats, väder och hur bekväma ni är med fotografering.

  • Har ni gäster med så brukar 15 minuter gå åt till att fånga er alla på bilder tillsammans - när ni kommer ut från vigseln och blir kramade samt gruppbilder.

  • Har ni valt att ha mingel där ni t ex dricker bubbel så går 10 minuter åt till det.

  • 20 minuter går åt till vigsel, väntetid och fotografering inne i Stadshuset.

Så, om ni har gäster med er till Stadshuset och vill minnas hur det kändes när ni kom ut ur tornet efter er vigsel och blev kramad av familj och vänner samt ha bilder av er vigsel, bilder på er två och gruppbilder så rekommenderar vi 90 minuter. (Kolla in Caroline o Rouzbehs bröllop HÄR)

Har ni barn och vill få med hela familjen på bild så räcker 60 minuter förutsatt att ni inte har några andra gäster med - då rekommenderar vi 90 minuter.

Är det bara ni två och vill fånga porträtt och vigsel? 60 minuter (SÅHÄR kan det se ut)

O du - här är ett tips från någon som varit gift i 7 år, några av de mest fantastiska ögonblicken jag minns idag från vår dag är när alla kramade oss efteråt. Det är så jag minns lyckan från dagen - för jag ser den i ansiktet på familj och vänner. Underskatta inte hur det känns. Idag, 7 år senare så minns jag inte allt från vår dag - men jag minns det vi har fångat på bild.

Så - nu när du vet lite mer, vilket paket passar er? Kontakta oss så pratar vi mer om vad ni har för önskemål!