Tips till bröllopsgästerna

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Är du bjuden på bröllop? Här kommer våra 3 bästa tips för dig som bröllopsgäst.

• Det största som ett brudpar har kvar efter sin bröllopsdag är varandra, ringarna och alla minnen. Vi vet att minnen bleknar men att bilder hjälper oss behålla dem. En uppskattad bröllopspresent är ett presentkort hos oss som våra brudpar kan använda till tavlor och bröllopsalbum. Har era vänner bokat en annan fotograf så erbjuder hen säkerligen också presentkort.

• Vill ni arrangera ett fint mottagande efter vigseln, utanför Stadshuset, kyrkan eller vigselplatsen? Tänk smart och välj bort ris och konfetti till förmån för såpbubblor. Snällt mot både djur och natur. Har ni barn med på bröllopet? Ge dem små såpbubblemaskiner och låt dem gå loss!

• Det bästa tipset har vi sparat till sist. Närvaro under vigseln. Och då menar vi inte att dyka upp, utan att verkligen vara närvarande och lägga ner mobilen eller kameran där och då. Om brudparet har bokat en fotograf till sitt bröllop kan vi lova att hen kommer att fånga alla dom där viktiga ögonblicken. Fotografen kommer även att fånga dig på bild. Så fundera på en viktig sak. Vill du att dina vänner ska se ditt glada ansikte på bilderna från vigseln eller hur du håller upp din mobil? Resten av dagen kan du gå loss med kameran, men låt den vila under vigseln.

Har du några egna bra tips att dela med alla som läser inlägget? Lämna gärna en kommentar.