MAJ | Recept för en bra bröllopsdag

BRÖLLOPSFOTOGRAF STADSHUSET STOCKHOLM

När man planerar bröllop är det svårt att förutse exakt vad som kommer att hända. Ja, förutom det faktum att ni ska säga JA till varandra. Något som vi själva var helt oförberedda på var den massiva känslosmäll vi drabbades av på våra egna bröllop. Allt är på maximal nivå och dagen efter vaknade vi och insåg att det är få andra dagar i livet som är proppade med lika många intryck och känslor. Tack och lov har vi större delarna av dagen dokumenterade. Men hur ska man egentligen göra för att öka chanserna att bröllopsdagen blir sådär bra-ig som man hoppas på? Här kommer 3 ingredienser som utgör en bra grundsmet.

1. En skopa tillit. Lita på att det kommer att bli bra, men att det kanske inte blir helt som ni planerade in i minsta detalj. Ha ett öppet sinne och var förväntansfulla inför möjligheter.

2. Ett gäng barn. Det blir altid spännande när barn är med. Har ni inga egna så finns det säkert några i sällskapet som kan haka på. Barn är som små fyrverkerier, rätt som det är exploderar det och man vet aldrig vad som kommer att hända. Men det brukar bli många skratt.

3. En nypa socker. Håll blodsockernivån under kontroll. Både för stora och små. Packa väskan med o-kladdiga snacks och ta hellre en till än ingen alls. Häääängry är inte ett tillstånd att rekommendera, speciellt inte på er bröllopsdag.

Vill ni ha fler bra-iga tips inför er bröllopsdag i Stadshuset? Ladda ner vår bröllopsguide!