FEBRUARI | En hållbar brudklänning i Stockholm Stadshus

Hållbara brudkläder - Finns det?

Många av våra brudar frågar, vad ska man ha på sig när man gifter sig i Stadshuset? Är det vit klänning, släp o hela köret som gäller eller kan jag ha min favvoklänning i rött?
Vårt svar är: Du kan ha vad som helst, så länge du känner dig bekväm!

Men vi tycker nog att Susannes val av klänning var ett av de absolut smartaste! Hon och äldsta dottern i familjen svängde nämligen förbi den fantastiska butiken The Wow Closet på NK Passagen i Stockholm och hyrde klänningar istället för att köpa. Butiken är full av fantastiskt vackra kläder och med hjälp av deras stilrådgivare och fantastiska “kunden i fokus” så kan det inte bli annat än bra!

The Wow closet har mer än bara klänningar, de har styling och make-up, möhippor och även schyssta after works för den som vill dricka ett glas bubbel o prova snajsiga klänningar. En riktigt bra butik helt enkelt, följ dem på instagram vettja!

Vi gillar verkligen konceptet med att hyra kläder. Det blir hållbart, du slipper fundera på förvaringen av kläderna och även det dåliga miljösamvetet som kommer med att köpa tre olika klänningar på Aliexpress…

Ni som är brudpar hos oss har därför 20% på kläder hos The Wow Closet - You’re welcome!

PS. Susannes klänning är otroligt fantastisk, men den är dessvärre såld till en lycklig ägare och finns inte längre på The Wow Closet, men det finns en massa annat fint!