FEBRUARI | Vinterbröllop i Stockholm Stadshus

När jag tänker på vinter så får jag alltid en sån där romantisk idé om att allt är vitt och vackert, det är ljus i fönsterna och små fåglar med röda bröst sitter på trädgrenarna och gör min fantasi komplett. Oftast ser inte verkligheten riktigt ut sån, det är mer slask i hallen, hundar med genomblöta magar som måste torkas och grått och brunt ute.
Men ibland händer det och vintern visar sig från sin bästa sida och vi får bevittna ett riktigt vinterbröllop.

Och tänk att bröllopsfotografering vid Stockholm Stadshus ser magiskt ut oavsett årstid och färger ute. Det kan vara hur grått och brunt som helst och det blir ändå fantastiskt, men det är ju såklart för att det är kärleken som är i fokus. Inte slasket.

Vilken månad tänker ni gifta er? Fråga oss om ni vill ha input på vad som kan passa just er! Vi har alltid ett tips eller två i bakfickan.