MAJ | Bröllop i Stadshuset och middag på Villa Källhagen med bröllopsfotograf i släptåg

Bröllopsfotograf Stockholm Stadshus och Villa Källhagen

Mars månad. Grått och lite som ett aprilskämt var och varannan dag. Tö, sol och härligt väder blir snabbt till vinterlandskap och 15 minusgrader. Snart är det dock vår och värme igen. Något som får det att kännas lite som om det närmar sig är alla samtal som vi har med brudpar nu i mars. Den som gifter sig i maj, juni och juli börjar nu höra av sig till oss och vår inkorg svämmar över med berättelser om hur våra brudpar har planerat sin dag. Då och då får vi frågan om vi bara är bröllopsfotografer i Stockholm Stadshus.

Svaret är “Vi är bröllopsfotografer i hela Stockholm” - ta Mattias och Divya som exempel. De bestämde sig för att gifta sig i Stockholm Stadshus tillsammans med familj och sedan ha en middag senare på kvällen på Villa Källhagen tillsammans med familj och vänner. Vi fick frågan om vi ville följa med på båda händelserna och visst vill vi det. Bröllop är det bästa vi vet, särskilt när vi får hänga med så fantastiska människor som våra brudpar är.

Så - hur går det då till? Jo - vi bokar tid med er i Stadshuset och hjälper er där på plats. Tidsrekommendation beror på hur många ni är och hur mycket tid ni väljer att spendera vid Stadshuset. Sedan följer er fotograf med er vidare till er valda plats. Hittills har vi bland annat åkt till Bank Hotell, Villa Källhagen, Skytteholm, Stallmästargården och Orangeriet i Bergianska trädgården för att hänga med brudpar mer eller mindre tid. Vill ni ha med en av oss en längre tid så berätta mer om er dag HÄR. Vi har fördelaktiga paket om ni vill minnas mer av er dag och samtidigt få mer tid med er fotograf. De halvdåliga skämten bjuder vi på…