AUGUSTI | Indiskt bröllop i Stockholm Stadshus

Bröllopsfotograf vid vigslar i Stockholm Stadshus

Vi är ju ändå visuella människor och vissa saker gör oss lite extra lyckliga när vi jobbar. Till exempel henna-tatureringar som brudtärnorna och bruden gjort tillsammans några kvällar innan bröllopet. Inte för att hennatatueringar är bättre än andra tatueringar men mest för att det är annorlunda än vanligt.
O det mesta som är annorlunda än vanligt är liiiiite extra spännande.

När Robert o Kimmi gifte sig så hängde vi faktiskt inte bara i Stadshuset utan följde även med till Stallmästargården och fångade middagen, tårtätning och dans - Yes, vi gör sånt också!

Men kom ihåg, hennatatueringar är inte nödvändiga för att vi ska gilla er. Det räcker med vanliga tatueringar. Eller choklad. Choklad går också bra.

Linda o Cizzi har fotograferat bröllop i stockholm Stadshus under namnet Bröllop i Stadshuset sedan 2016. De har hittills haft över 240 bokningar och kan konstatera att de är experterna på området. De brukar kalla sig “från början till slut - service” vilket betyder att de tar hand om sina brudpar från förfrågan till leverans av fysiska produkter såsom bröllopsalbum och inramade minnen.