AUG | Tre favoritplatser för bröllopsbilder vid Stadshuset

Bröllopsfotograf Stadsuset Stockholm

Vi har sagt det förut och vi kan upprepa det hur många gånger som helst; Stadshuset är vår favoritplats av alla platser där vi fotograferat bröllop. Inte undra på att vi kommer tillbaka dit vecka efter vecka, år efter år. Tröttnar vi inte? Nope. Det är lika vackert varje gång och lika roligt att få visa brudpar alla fina platser som förgyller bröllopsbilderna lite extra. För så är det ju, det är ni som gör bilden minnesvärd, platsen är sekundär. Ni, era känslor, era skratt, kramar och personligheter är huvudingrediensen.

Men på tal om platser då, vilka är våra favoriter? När du bläddrar igenom bröllopet här så kommer du se tre av dem.

Den fantastiska gyllene väggen som skiftar i persika, guld och creme. En klassiker för alla typer av bilder och väder. Skyddad från regn under tak och omåttligt populär plats.

Vatten, stan är full av vatten. Till skillnad från den stilrena väggen som fungerar som en anonym medspelare så blir Stockholm city i bakgrunden en perfekt partner som tar plats, lyfter och kompletterar. Med siktet på vatten finns det sååå många fina platser och vinklar som vi kan tillvara på.

Pelargången. Håll i hatten för det blåser där, men det är det som är charmen. Stillheten i miljön får möta vinden som sätter extra krydda på bilden när klänningen får rörelse, håret flyger och ni får ge varandra extra varma kramar om det kommer en kylande vind eller två.

Så nu vet ni att vi har minst tre favoritplatser vid Stadshuset i Stockholm och oavsett väder och vin, årstid och folkmängd så vet vi precis vart vi ska ta med er när det är dags för era bröllopsporträtt.

PSSSST…. Kom ihåg att det finns ännu fler bröllopsbilder att inspireras av i bloggen så hoppa över dit omedelbums!