MAJ | 3 tecken som skiljer ett vårbröllop och ett sommarbröllop åt

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Övergången mellan vår och sommar kan ofta ske utan att vi ens tänker på det. Men när brudpar pratar om sitt planerade bröllop så är det ofta i termer av vårbröllop eller sommarbröllop. Men är det ett vårbröllop eller sommarbröllop i maj? Vad är det som avgör det egentligen? Här kommer tre tecken som skiljer dem åt. Högst vetenskapligt bevisat för att ni ska kunna skilja dem åt.

Ett säkert tecken som tydligt visar att det är ett sommarbröllop är inte som man skulle kunna tro, sommarsolen. Nej ett tydligt tecken är mängden turister på borggården. Ju fler grupper med turister, desto större sannolikhet att det är ett sommarbröllop.

Tecken nummer två som skiljer ett vårbröllop och ett sommarbröllop åt i Stadshuset är hur många högar med jackor som ligger på olika bänkar. Sommar - inga jackor. Vår - en stor mängd jackor. Klassikern på våren är ju att solen värmer men vindarna kyler ner hela ens själ…

Ett tredje och sista tecken som skiljer vårbröllop och sommarbröllop är hur många olika evenemang som påverkar framkomligheten runt Stadshuset. På våren är det oftast lugnt, men sen under sommaren så smäller det till med olika lopp, Pride och annat kul i omgivningen. Dock har det en tendens att ställa till det när man ska leta parkeringar så håll alltid koll på Trafiken.nu inför er bröllopsdag så slipper ni hamna mitt i Stockholm maraton…

Vill ni spana på fler bröllopsbilder från Stadshuset? I bloggen hittar ni en bildkavalkad med bröllopsbilder från alla årstider i Stadshuset. Har ni fått feeling på att gifta er i Stadshuset så bokar ni er tid för vigsel direkt i Stadshusets e-tjänst.