APR | Fotograf i Stadshuset - Vad fotar vi på ert bröllop egentligen?

Fotograf i Stockholm Stadshus - Bröllopsfotograf

“Stå där, sträck på ryggen, titta in i kameran och le”

Så tror många utav oss att en fotografering går till och det leder till att vi inte är så himla förtjusta i att bli fotograferade. Vi är vana vid “Titta hit…” Därför tror vi såklart att det är vad som ska ske när vi anlitar en bröllopsfotograf och det är nog vad vi minst av allt vill känna på vår bröllopsdag. Oro för att fotograferas.

Så - vad säger du om jag säger att det är långt ifrån så det går till. En bra bröllopsfotograf kommer inte be er “titta hit och le” eller posera er i obekväma poser där ni egentligen står och funderar över om ni har bokat taxin till senare… Nej. En bra fotograf skapar ögonblick och stunder där ni får vara er själva och på så sätt ger er minnen från er dag som sedan finns förevigade i bilder.

Ingen ska ha en känsla av att den måste posera och “göra rätt” på den dag som ska vara full av kärlek och glädje. Ni ska ha någon med er som får er att slappna av. Som skapar ögonblicken som ni vill titta tillbaka på och minnas år efter år. Det betyder såklart inte att er fotograf inte kommer att tala om vad ni ska göra - men förhoppningsvis så slipper ni känslan av att ni måste uppträda och modella.

För oss handlar bröllopsfotografering om samma sak som all annan fotografering. Fånga känslorna ni har för varandra på bild. Inget konstigare än så.

Det är därifrån vackra bilder kommer ifrån. Ifrån det som är naturligt för er och som finns där alla dagar - ni behöver bara någon som kan hjälpa er att ta fram det.

Undrar ni hur det ser ut när vi hjälper brudpar? Kika gärna på vår instagram HÄR eller kontakta oss direkt HÄR