AUG | Får man ta hunden med sig på bröllop i Stadshuset?

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

När vi börjar närma oss sisådär 500 bröllop vid Stadshuset har vi hört en hel del frågor genom åren. Nästan så att vi borde sammanställa en lista, eller vad tycker ni? Ja, det gör vi. Här kommer några av de vanligaste och ovanligaste frågorna om vigsel i Stadshuset i Stockholm Linda & Cissi-edition.

Vad gör vi om det regnar?
Helt klart en av dom vanligast förekommande frågorna och med all rätt. Sverige liksom… Det korta svaret är att det är nemas problemas. Det lite längre svaret är att vi rekommenderar att ni tar med eller införskaffar varsitt paraply, gärna ljusgrått, beige eller en annan ljusare nyans som passar ihop med era kläder. Utan reklamtryck eller loggor. Väl på plats vid Stadshuset på er bröllopsdag har vi full koll på olika platser som är mer eller mindre skyddade från vädret. En kreativ lösning om någon av er har tunna skor som ni vill skydda från regn är att anlända i gummistövlar och byta skor på plats vid Stadshuset.

Finns det något vi inte får göra vid Stadshuset?
Så bra att ni frågar. Ja. Ni får inte kasta ris eller annat som skräpar ner. Heliumballonger får vänta utanför Stadshuset och har ni väskor/påsar större än ett A4-papper så ska de lämnas in i bemannad garderob i Stadshuset. Barnvagnen (utan barn) lämnas också vid entrén.

Får man ta hunden med sig in i Stadshuset?

Neeeee, det får man inte. Men hunden får gärna hänga med till Stadshuset och chilla utanför och rulla i gräset, kopplad och i sällskap av någon form av ansvarsfull vuxen ni har bland era vänner eller familj. Och ja, ni får gärna ta hunden med er när det är dags för porträttbilder på er som brudpar.


Vill ni titta på fler härliga bröllop från Stadshuset i Stockholm? Klart ni vill! Kika vidare i bloggen här.