MAJ | I Coronatider är Facebookgrupper din bästa vän

Att gifta sig i coronatider i Stockholm Stadshus

En pandemi drar över vår jord och lämnar världen annorlunda än innan. Tragedier och sorg blandas med människor som är snällare mot varandra och en önskan att göra på ett annat sätt.
Även i Stockholm Stadshus är livet annorlunda. Vigslar pågår just nu som vanligt, men med några förändringar. Alla vigslar sker i Prinsens galleri, istället för 15 gäster får våra par ha med sig endast två utvalda människor. För oss innebär det oftast att vi och en till följer med.

Hur ska man då ha ett bröllop med gäster undrar ni nu? Då kommer svaret här!
Starta en facebook-grupp, ta med era vänner och familj till stadshuset (för de som vill vistas utomhus med andra) och bjud in alla ni vill till gruppen. Låt en gäst och en fotograf följa med er till vigseln och låt sedan gästen live-streama hela händelsen i facebookgruppen. På så sätt får alla vara delaktiga och er vigsel finns även sparad för er att se.

När vigseln är över så går vi som vanligt ut och då till era väntande gäster som är redo att blåsa bubblor och ropa hurra!

Vi vet att livet är annorlunda, vi märker det själva - men vi tror på kärleken och vi ser den fortfarande varje lördag i Stadshuset. Vill ni, så bjuder ni med en av oss på er dag och så firar vi lite kärlek tillsammans! O oroa er inte om någon blir sjuk och ni måste boka om er tid, vi följer med till nästa datum!
Kom ihåg att följa Stadshusets uppdateringar kring kommande lördagar via denna länk
UPPDATERINGAR VIGSLAR STADSHUSET