ERBJUDANDE bröllopsfotografering PRIDEBRÖLLOP

 
 

Fredagen den 2/8 2019 genomför Stadshuset vigslar i stadshusparken mellan klockan 13:00 och 16:00. Detta är en del av prideveckan och ett evenemang för att fira kärleken och allas lika värde och detta vill vi också fira. Pride, kärlek och giftermål ligger oss lite extra varmt om hjärtat då Linda, sedan 2016, är gift med sin Julia. De gifte sig inte i Stadshuset (för väntetiden var för lång) men väl under ett träd i Bagarmossen. Så vill ni ha med en bröllopsfotograf denna speciella stund i ert liv så kan detta erbjudande vara för er.

//Linda & Cizzi

pridebröllop, gaybröllop, prideveckan bröllop, bröllopsfotograf pride,

bröllopsfotograf pride, gaybröllop bröllopsbilder, prideveckan, bröllop pride, bröllopsfotograf stockholm stadshus

Varför bröllopsbilder i stadshuset

Just nu planerar du logistiskt kring er dag och sådant som ska hanteras - men du glömmer bort att planera för känslan. Mest för att du faktiskt inte riktigt vet hur det kommer kännas. Det vet vi, och tro oss - du vill inte missa möjligheten att fånga det och spara det för alltid för det kommer aldrig igen. Vi vet hur vi ska skapa en stund för er två som får er att må bra och minnas hur stark er kärlek är. Visst är mobiler fantastiska, men de kan aldrig skapa bröllopsbilder som en bröllopsfotograf kan - så överlåt det till en av oss.

 
brollopistadshuset_kim_eva_2017_17.jpg

VAD erbjuder vi

Vi erbjuder 45 minuters fotografering, inklusive er vigsel, vid Stockholm Stadshus. Detta ger er möjligheten att skapa fantastiska ögonblick samtidigt som vi fångar den allra viktigaste biten. Vi fokuserar helt på er. Ungefär 10 dagar efteråt får ni era digitala filer levererade via ett online galleri där ni enkelt kan ladda ned och spara era bilder.
Räkna med att vi levererar ca 35 bilder.

4 500 kronor

 
360you-photography-brollopsfotograf-stadshuset-stockholm-vallentuna-taby-m-h-2webb.jpg

BESTÄLL Till ETT BRÖLLOPSALBUM

Vill ni spara era bilder på riktigt, inte bara digitalt? Då hjälper vi er gärna med det också och ger er dessutom 500 kronors rabatt. Vi erbjuder vårt schyssta bröllopsalbum i naturfärgat linne, 20 x 20 centimeter med tjocka sidor av hög kvalité. Ni väljer ut 25 favoritbilder och vi skapar något till er att bläddra i för framtiden.

2 300 KRONOR (ORD PRIS 2 800 kronor)


SKICKA ER FÖRFRÅGAN

*Välj bröllop i Stadshuset