MARS | Hemligt familjebröllop i Stadshuset

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Att hålla hemligheter kan vara svårt. Ännu svårare för barn. Så hur gör man då om det planeras ett hemligt bröllop med bara ni två och kidsen? Det kanske inte är helt önskvärt att kidsen kommer till föris och vrålar rakt ut “-Vi ska gifta oss på lördag - men det är hemligt.” Ja, det är ju inte helt otänkbart att dom gör så. Dom där små.

Så ett tips kan vara. Ljug. hahaha. Jajamen. Säg ingenting till kidsen. Låtsas som att allt är som vanligt. Blir dom misstänksamma när ni helt plötsligt åker till affären för att prova ut bröllopskläder till dem så vet ni vad ni ska göra Ljug. Hitta på nån anledning som dom inte blir för exalterade av, eftersom det inte kommer att hända. Typ att ni ska på middag hos någon. Säg inte att ni ska på

När dagen börjar närma sig för bröllop och kidsen i vanlig ordning börjar tjata om vad ni ska göra i helgen så… ljuuuug. Eller ja, det kan ju visserligen vara sant att ni ska till lekparken och sen ska ni också på bio. Men utelämna det där om bröllop. Det är säkrast.

Men näääär ska man berätta då? Samma morgon är lagom. När ni är säkra på att ingen släkting ringer eller tittar förbi. När tiden då det finns risk att något smiter är så kort som möjligt. Det är ju ett perfekt samtalsämne vid frukostbordet. Att prata om kärlek. Om familj. Om hemliga saker ni gör tillsammans som bara är ert äventyr. Om glädje och om den där roliga lektanten som ska vara med och fotografera er hemlighet.