MARS | Vårbröllop i Stockholm Stadshus

Bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm

Vi älskar stunder som är mittemellan. Ni vet. När det inte längre är isande vinter men inte heller värmande vår. Den där tiden då det är lite av båda delarna och det finns en förväntan och en spänning kring vad som är på gång. Ungefär så som vi känner inför så många stunder på en bröllopsdag. Den där väntan i Stadshuset innan det är dags för er vigsel. Nervositeten när vigselförrättaren läser sina ord och ni bara längtar tills ni får höra orden “härmed förklarar jag er….” Det känns som en evighet men det händer ändå så snabbt. När ni se vaknar dagen därpå, som nygifta, lovar vi att det bara finns en sak som ni riskerar att ångra. Att ni inte tog med en bröllopsfotograf. Någon som är där endast med era minnen som prioritet. Som kan se ett ögonblick komma innan det händer. Någon som känner till alla vinklar och vrår, ljus och knep för att lugna era nerver. Familj och vänner i all ära, men dom njuter mer av dagen som gäster än som fotografer. Ta med er någon som är där för er. Bara er. Hela vägen. Kanske är vi rätt för er.