Hinner man vara unik på fem minuter?

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Det här med bröllop och vigselceremonier har vi sett en hel del av vid det här laget. Inte minst vid Stadshuset. Ibland när vi pratar med brudpar som planerar att gifta sig i Stadshuset så hör vi “vi ska bara gifta oss i Stadshuset” Nej - inte BARA. Det är ju fantastiskt att gifta sig, oavsett hur och vart man är någonstans. Alla bröllop har sina speciella ögonblick och inslag. Det kan vara sånger, dikter eller löften.

Men i Stadshuset är det annorlunda. På ett väldigt bra sätt. En vigselceremoni är FEM (!) minuter. Tänk efter vad du brukar spendera fem minuter till. Borsta tänderna, koka ägg (om du gillar löskokta ägg), ta en lång dusch om du är småbarnsförälder eller vad det nu kan vara. En relativt kort stund i livet men som är otroligt stor i sammanhanget. Frågan är dock hur speciellt det kan hinna bli på dessa fem minuter. Vår erfarenhet, nästan 150 bröllop i Stadshuset senare säger, väldigt speciellt.

Att stå och vänta på att det ska bli just er tur uppe i tornet med spänd förväntan. Se hur paren innan kommer ut och ler, skrattar och kramas. Förväntan kring hur det ska kännas när det är ni som ska gå in och sen - så kommer personalen och säger “Ni kan gå in nu”
OMG

En spontan reaktion vi får av de brudpar vi träffar är hur duktiga och personliga alla vigselförrättare är i Stadshuset. Hur dom lyckas fånga in ögonblicket och att allt annat är sen och senare, när dörren till Ovalen stängs. Det är bara här och nu som är viktigt. Er vigsel.
Unik just för er.