Vad vi har gemensamt med en DJ och bröllopstårtan!

Bröllopsfotograf Stockholm Stadshuset

"Vet du, vi måste bara berätta - det var TRE saker som våra gäster pratade om under bröllopsfesten. Det ena var hur bra DJn var, det andra var den helt sjukt goda bröllopstårtan och det tredje var hur otroligt bra fotograf vi hade med oss. Alla gäster var så imponerade av hur du inte bara var rolig och fick alla o må bra utan också hur du guidade oss genom allt i Stadshuset. Det var verkligen helt ovärderligt. Vårt bästa beslut!"

När vi jobbar så är vi där för er. Hela vägen - från början till slut, och vi är din kompis och  bröllopskoordinat i Stadshuset. Vi håller koll på tiden, platser med mindre folk och hur dina gäster ska stå för att se bäst (och se bäst ut). När vi möter er och märker att ni är stressade och har andan i halsen så gör vi som vi gjorde med Sandra och Julio. Vi tar er åt sidan och berättar steg för steg vad som kommer hända och ber er ta en minut o bara andas och slappna av. Varför? 
För att vi har gjort detta förut, och för att vi vet att detta är er bröllopsdag och ingen vill gifta sig med andan i halsen. Vi vet liksom vad som behövs, även om vi inte är lika snaskiga som en bröllopstårta.