Våra tre bästa tips när ni gifter er i Stadshuset - Sommaredition!

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Ni är på väg att göra något som ni kanske inte har gjort förut och på en plats som ni inte känner till. Det kan vara lätt att känna att du inte har kontroll över vad som kommer hända och som om du missar någonting som du borde veta. Om du känner igen dig så fortsätt läs så kommer våra tre bästa tips för ett fantastiskt sommarbröllop i Stockholm Stadshus:


3.  Ni har en av Stockholms bästa utsikter när ni är i Stadshusträdgården, ta tillvara på det. Planera lite extra tid i Stadshuset tillsammans med era gäster och ta med picknickkorgar med glas och bubbel. Låt er tid där vara en del av er dag och njut av sommaren tillsammans.


2. I Sverige under sommaren är det svårt o veta hur vädret ska vara. Ska det vara 30 grader och sol eller regn och snålblåst? För att ni inte ska spendera er tid i Stadshuset och antingen frysa eller svettas ihjäl så föreslår vi att ni funderar över hur ni kan förbereda det. Oftast är det kostymen som gör livet olidligt för männen så vi föreslår att kavajen kanske inte behöver vara på hela tiden.


1. Vårt bästa tips när ni gifter er i Stadshuset oavsett årstid är det allra viktigaste att tänka på. Slappna av! Låt inte detta bli en dag då ni stressar runt och är oroliga. T ex: Om ni vet med er att ni ibland har bråttom, tänk på att ge er själva lite mer tid på dagen innan ni ska vara där så att ni inte har andan i halsen och känner er stressade när ni kommer. Förbered er på att när ni väl är där så ska ni bara slappna av och njuta. Passa på o ta med en av oss så kan vi lova att hjälpa till!