JUNI: Har ni inte bokat bröllopsfotograf till ert sommarbröllop än?

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Nääää, vi veeeet. Det är mycket nu. Jobbet, barnen, bröllopsplaner, gymkortet börjar snart mögla och ja just ja, vabb. Tar snorandet aldriiiiig slut?! Livet alltså. Vi förstår att ni inte hunnit ta tag i det där med att boka er bröllopsfotograf till ert bröllop i Stadshuset i Stockholm. Tur då att vi finns. Vi tar hand om er. Vi förstår att ni inte orkar eller vill tänka på mer än absolut nödvändigt. Så därför löser vi det åt er. När ska vi ses, vilka platser ska vi fotografera på, hur gå en vigsel i Stadshuset till och vart sjutton kan femåringen kissa någonstans? Trust us. Vi har snart upplevt 200 bröllop i Stadshuset. Vi fixart!

Så. Det är vårblommor ute nu. Är ni för sent ute för att boka oss för sommaren? Nejdå! Det finns fortfarande möjlighet att bjuda med oss att hänga. Juni, juli och augusti. Höjdpunkten av sommarbröllop och turister. Och så vi. Bästa kombinationen någonsin!