Är det inga andra där?

Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus

Något som vi pratar med våra brudpar om är hur det kan se ut vid Stockholm Stadshus på sommaren. Tänk dig Media Markt på annandagen så fattar du. 
Men vi får ofta höra: "Men det ser ju inte ut o vara något folk på era bilder"...

Under vintern ser Stadshuset inte så många utomhusbesökare. De flesta är där för o kolla in gyllene salen eller Blå hallen. De gyllene tre kronorna på tornet får inte så många blickar när himlen är grå, men när solen visar sig förändras något.
Plötsligt är borggården full av japanska turister med kameror och midjeväskor, Stadshusparken myllrar av picknickar eller Stockholmare som solar och tittar på den glittrande Riddarfjärden. 
En solig dag är de många stenbänkarna, som vätter mot solen och vattnet, högvaluta och du kan få grattis-rop av tyskar, amerikaner och asiater (som dessutom gärna vill ta selfies med dig).
Även om det inte syns.

Vi tror att de över 120 bröllop som vi genomfört i Stadshuset har något med det o göra. När man kan alla vinklar, vrår och utsnitt så är det lättare att skapa ögonblick utan begränsningar.
Ta till exempel Sabina och Olofs dag. 20 grader, Stockholm Maraton och sol. Gissa hur mycket folk som besökte Stadshuset?