När de nästan blev avslöjade...

Bröllopsfotografering i Stockholm Stadshus

Det var inte riktigt meningen att Madeleines arbetskamrat skulle gå förbi när vi stod o pratade, men så blev hon också den första att få gratulera. Hon sa inte heller något till de andra på jobbet om att Madeleine smygit iväg och gift sig i helgen, det fick hon berätta själv. O trots att Anders inte är van vid smycken så tyckte han nog ändå att ringen kändes som om den hörde hemma. Fast, ingen på jobbet hade sett att han gått o gift sig, eller så vågade de kanske inte säga något. 

Madeline o Anders gjorde som många av våra kunder och beställde ett album från deras dag. I förra veckan var jag och lämnade det och tillsammans satt de hukade över den vackra boken, på pinnstolar i köket. Det var minst lika fint som den där lördagen när vi sågs vid Stadshuset. 

Alla stunder i livet är viktiga, men vissa - lite mer än andra. Ses vi vid Stadshuset?