Att göra er dag bättre...

Vad vi egentligen gör en bröllopsdag

Att ta bröllopsbilder låter ju som ett enkelt jobb, bara o hänga med och liksom hålla en kamera framför ansiktet. Done! Hej o Tack!

Nä. Så jobbar inte vi. Vi vet att ni gifter er för att ni älskar varandra och för att ni liksom vill vara gifta. Vi vet att det är en dag som betyder något oavsett om det är bara ni två eller om hela släkten är med. 
Vi vet också att när vi är med så blir er upplevelse något som den inte blivit om vi inte varit där. 

Stockholm stadshus är liksom vår turf, vårt område - och efter snart 90 bröllop så har vi ett eller två knep i bakfickan för alla eventualiteter. Men mer än det, vi hjälper er faktiskt att få stanna upp en stund på er dag och få vara lite med varandra och få komma ihåg varför det är just ni två som står i ovalen och säger Ja. 

"Tack för att du var med idag, jag trodde inte alls det skulle kännas såhär och framför allt så trodde jag inte det skulle vara en sådan upplevelse. Du gjorde vår dag bättre" - Brudgum 2017