Tre viktiga saker att ta med sig till bröllop i Stadshuset

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

När jag ska resa bort så har jag alltid en lista där jag har skrivit ner vad jag ska packa med mig. Bland det mest irriterande som finns är att komma fram och inse att det egna minnet svikit - igen - och jag står där utan tandborste. Känner du igen dig? Du kanske kommer ihåg tandborsten men glömmer något annat. Nu är det ju sällan ett stort problem egentligen då jag bara kan gå och köpa en ny tandborste, men just där och då känns det ju såååå jobbigt och jag blir alltid lite sur på mig själv. Men vissa dagar ska man vara allt annat än sur - som på bröllopsdagen. Därför har vi samlat ihop en lista med tre väldigt viktiga saker att ta med sig till ert bröllop i Stadshuset och då tänker vi bortom den där obligatoriska saken legitimation (annars blir ni inte gifta) utan annat som är väldigt bra att ha.

|ETT| Mellis. Både till små och stora. Med betoning på mellis som INTE kladdar och klibbar. Lämna majskrokar och banan hemma och plocka med er äppelklyftor, russin eller något nötblandning i väskan. När blodsockret sjunker vill man inte stå i skottlinjen... Kom ihåg vatten för att skölja ner också.

|TVÅ| En tygpåse. Ja, det låter ju jättespännande med en påse. Men det är så himla praktiskt att ha någonstans att lägga ner ytterkläder, telefon och vattenflaska under fotografering och vigsel. För hur kul är det att bära runt på en massa saker eller för syrran som får hålla allt...?

|TRE| En fotograf. Jo så är det. Oavsett om ni rymmer iväg ensamma eller har hela familjen med er. Vi lovar att det är roligare att minnas er dag utan en massa selfies för ingen annan var med er. Eller utan sura miner när vännen ni bad ta bilder inte hann med kyssen vid vigseln eller när porträtten har blivit alldeles för ljusa i solen. Överlåt det till oss så kan alla slappna av och bara vara där med er. Precis som det ska vara.