DECEMBER: När är det högsäsong i Stadshuset?

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Ja, det är en fråga vi ofta får. Sanningen är att det alltid är mycket besökare vid Stadshuset då det är en lika populär turistattraktion som Drottninggatan är för alla tonåringar som tar bussresor över dagen ner till storstan för att shoppa. Been there done that om ni, som vi, är uppväxta i småstäder. Men i alla fall. Stadshuset var det ja.

Som med allt annat är sommaren riktigt poppis och busslaster med turister flockas runt Stadshuset som aldrig förr. Vi orienterar oss förbi grupper med nyfikna ögon, ofta med en iPad eller selfiestick i högsta hugget. Mitt i den smeten blandar vi ner alla brudpar med vänner som väntar på sin stund inne i Ovalen. Det är en fantastisk atmosfär!

Men när vi nu snart har haft glädjen att vara med på 200 bröllop i Stadshuset så måste vi ändå säga att Stadshuset är väldigt poppis året runt. Både för turister som vill uppleva Stockholm och för brudpar som vill gifta sig. I år kommer vi att kramas med ett 10-tal brudpar bara under årets första månader! Ja, vinterbröllop är icke att underskattas.

Så summan av kardemumman är väl att Stadshuset är ett fantastiskt val för såväl brudpar som turister, året runt. När ni väljer att bjuda med oss får ni en perfekt blandning av fotograf, guide, kompis och så har vi koll på alla vinklar och vrår som ger er en stund i lugn och ro.