OKTOBER: Er dag är inte bara idag

Bröllopsfotograf i Stadshuset Stockholm

Att vakna upp dagen efter ens egna bröllop är speciellt. På många sätt. Dels får du vakna första gången som gift med din stora kärlek. Kanske har hallonsaften från firandet satt sina spår i kroppen. Förmodligen så rusar det en massa tankar blandat med en känsla av “vad var det egentligen som hände och varför gick dagen så fort” Vi vet. Vi har varit där.

Men vet ni vad? Det bästa ligger fortfarande framför er. Ni får fortsätta era liv tillsammans som äkta makar. Ni får möjlighet att minnas alla härliga ögonblick ni delade med vänner och familj som ville fira er kärlek. Ni får dessutom vår hjälp att designa album och tavlor till ert hem så att ni alltid kan titta på era ögonblick och minnas vad allt handlar om. ER KÄRLEK.