SEPTEMBER | Värmande höstbröllop

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Nu närmar det sig höst igen. Vi kramar ur det sista av sommarens soliga dagar samtidigt som vi blickar framåt. Det är alltid en speciell känsla när en årstid övergår i en annan. Het luft byts mot svalka. Färgerna skiftar och garderoben likaså.

Vi får ofta frågor om kläder inför bröllop och framförallt ytterkläder. Hur håller man värmen om man gifter sig på hösten eller vintern? Både för vuxna och barn. Vår erfarenhet säger att det finns några olika knep. Ett alternativ är att ha en mindre jacka som matchar bröllopskläderna så det blir en komplett outfit och inte så uppenbart en jacka. Sen har vi brudpar som tar med sin kappa och behåller den på mellan de olika platser vi valt för porträtt men tar sedan av sig den. Alternativt tar man sin jacka på sig och behåller den på. Så det finns många sätt och inget är rätt eller fel. Välj det som passar er och tänk på vilket alternativ som skulle bli bäst när bilderna pryder era väggar.