Hur du får naturliga bröllopsbilder i Stockholm Stadshus!

En bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus leker mest!

Cecilia berättar: 
Alltså, om du bara visste vad mitt jobb egentligen går ut på så skulle du ramla av stolen. Du tror säkert att jag smyger omkring och iscensätter små ögonblick här och där - ber 3åringar hoppa "precis där - NU"... Ber farmor stryka bruden över kinden eller en blivande partner försiktigt kyssa dig i pannan.

Jag säger som Brasse: FEL FEL FEL FEL FEL! Du har FEL!
Mina 90 minuter med våra brudpar är så långt ifrån uppstyltade fastrar och bästa vänner som du kan tänka dig. Min roll är att vara ett stöd, en guide, en vän och en smygare. Jag ser det du inte ser och önskar att du kom ihåg och fångar känslorna för dagen utan att du behöver be mig.
Jag ser hur ni tittar på varandra och hur ni har så mycket kärlek och sedan petar jag på alla rätta punkter så det blir mer, större. Som en magiker som lägger fokus på det den vill att du ska se mer av och vänder blicken bort ifrån det som inte är nödvändigt.

Jag älskar mina 90 minuter i Stadshuset med Er, för jag älskar hur en liten del av er berättelse får ett nytt avstamp, ett nytt kapitel! Och jag älskar att få vara en del av det.

Får jag följa med er?