Bröllopsfotograf i Stadshuset och middag på Östergårds

Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus med Anna & Mats

Linda berättar:
En lördag i mars mötte jag Anna & Mats vid Stockholm Stadshus runt lunchtid. Solen strålade och bägge var sådär lagom nervösa som en ofta kan vara inför viktiga ögonblick. 
En liten kille på 1,5 år kände av alla nerver och sprang omkring som ett yrväder. Att vara mamma och pappa och försöka fokusera på sin vigsel när en vilding är trött är klurigt, men jag har varit med förut och Anna o Mats också. 
Vi vet att livet är det som händer mitt i allting och att det är det som är viktigast. Inte vi som bröllopsfotografer eller bilder på skor och bukett. Utan familjen och ögonblicken som inte kommer igen och vi kommer inte låta någonting stressa er denna dag. Den är perfekt som den är!

Vi hänger inte bara med våra brudpar vid Stadshuset utan då och då följer vi även med på mingel och middagar. Vi får lyssna på vänner när de berättar varför just ni är så fantastiska i deras liv och se hur ni sneglar på varandra under middagen. Vi ser händer som möts under bordet och varma kramar som utbyts mellan vänner.
Vi får vara med på en extra bit av livet liksom. Det gillar vi.

Det sista Mats sa till mig innan jag gick var: Tack för idag Linda. Du gjorde vår dag bättre!

Vi vill gärna hänga med er under ER dag också! Är vi lediga ert datum? Klicka på knappen och fråga! 

Vill ni läsa mer om Östergårds i Danderyd? Kika här!
http://www.ostergards.se/