Vad gör vi om det regnar?

Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus

Det börjar ungefär en månad innan själva dagen. Du tar upp telefonen och klickar fram appen. I början är det oskyldigt - bara då och då, men snart är det det första du gör när du vaknar på morgonen. Kollar väderappen. Trots att du egentligen inte kan påverka vädret så känns det tryggare att hålla koll på hur er dag kommer se ut. 

Ska det regna på er dag? Funderar du över hur det ska gå till? Vi har svaret: Ni blir gifta! Bilderna blir finfina! Bokar ni en professionell bröllopsfotograf så har denne helt säkert ett paraply att låna ut! Vid Stadshuset i Stockholm är det dessutom gott om utrymmen under tak så ni inte behöver stå ute hela tiden. 

Så vi säger, slappna av - det löser sig! Ta med oss så hjälper vi till - i alla väder!