Linda Rehlin - en del av bröllopsfotografer.com

Oktober 2012 sa Jenny Ja till Tricken i en kyrka utanför Strängnäs och jag var där. 
Jag hjälpte Jenny och Tricken och dokumentera deras dag. Allt mellan vigsel och fest förevigade jag med min Canon EOS 650D och mitt 50 mm objektiv och en blixt. 
Det var mitt första bröllop någonsin, men jag var inbjuden som "gäst med kameraprivilegium" och den riktiga bröllopsfotografen hette Lisa Lindvall från LEYA Photographers. 

Lisa Lindvall - Leya Photographers - Bröllopsfotograf

Lisa Lindvall - Leya Photographers - Bröllopsfotograf

Jag åkte i samma bil som Lisa till bröllopet, hela vägen från Stockholm. Jag var mäkta imponerad och tyckte att hon var så snäll och gullig mot mig som bara var en nybörjare. I kyrkan lät hon mig till och med låna hennes vidvinkelobjektiv så att jag hade något att byta med.

Efter denna dag var jag fast. Jag surfade runt på olika bröllopsfotografers hemsidor, tittade på de vackra bilderna Lisa hade tagit och drömde om att någon gång få ta lika vackra foton som hon gjorde.

Jag stötte på en grupp som jag kikade extra mycket på - bröllopsfotografer.com
En samling av Sveriges bästa bröllopsfotografer på en och samma sida. Jag sa till mig själv att där skulle jag vara en dag.

Jenny och Tricken älskade sina bilder ifrån sin dag! Bilderna från Lisa mer än något annat. En förstoring hänger visst på väggen. Men även ögonblicken som jag fångade som hjälper de minnas sin dag om och om igen. Jag älskar de också. De är min början, mitt första steg på min väg till att våga säga "Jag är fotograf - bröllopsfotograf". Det dröjde ett år innan jag fotade mitt första egna bröllop, men det är här historian började - för mig.

Den första bröllopsbilden jag någonsin publicerat

Den första bröllopsbilden jag någonsin publicerat

I augusti 2015 gifte sig Lisa för övrigt. Hennes bröllopsfotograf heter Juliana Wiklund, och med sig hade hon mig. För mig var det väldigt stort och en cirkel var sluten.

brollopsfotograf linda rehlin_brollopsfotograf rosendahls tradgard

I dagarna fick jag svar på min ansökan från bröllopsfotografer.com. David ringde upp mig och hälsade mig Välkommen och sa att han var glad att jag kom med i gruppen. 
Jag tackade och lade på - och sen gick luften ur mig. Jag stod i en lobby till ett Hotell i London och min flickvän frågade mig vad som hänt.
Hur skulle jag förklara att jag precis gjort en dröm till sanning - att jag nått ett av mina stora mål?

Jag hoppade upp och ner såklart... Och pep av förtjusning - och firade med engelsk lakrits!

För dig som kund betyder inte detta något annat än att jag nu är medlem i en härlig grupp med fantastiska fotografer och att jag därmed har utökat mitt nätverk av bröllopsfotografer. Det är en styrka i att vara flera för vilken organisation som helst och för en egenföretagare är det guld värt att ha sitt eget fikarum med likasinnade. 
Jag strävar alltid efter hög kvalité och service för mina kunder, och att vara en del av Sveriges Bästa Bröllopsfotografer är baske mig en bra stämpel! 

Så idag firar jag! Med indisk hämtmat från favoritindiern (tre indier på söder i Stockholm), ett avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D och lakritste... Det ena efter det andra. 

Innan du klickar vidare - njut lite av bilder ifrån London där jag fotograferade SensibleM´s fantastiska bröllopskläder. Bröllopsfotografen och designern Hélena Strandell Parmer är makalös. Om du gillar kläderna så hittar du SensibleM på facebook och instagram med.
Missa inte videon längst ned!