Ett kvällsbröllop i snön vid Stockholms Stadshus

Att vara bröllopsfotograf i Sverige

Att vara bröllopsfotograf i Sverige innebär att lära sig att jobba med mindre ljus under en stor del av året. Vi måste alltså lära oss att hantera låg belysning och extra ljus! 
Som fotograf, generellt, är en oftast lite besatt av ljuset ändå - tittar på hur det faller, var skuggorna är, och så vidare. 
Jag har tur och får vara med på så många fina bröllop i Stockholm Stadshus så jag har möjlighet att studera min arbetsplats extra noga, under alla dagar och med alla möjligheter till ljus, eller inte ljus. Så - när Lisette och Martin berättade för mig att de gifte sig i slutet av November klockan halv fem och ville ha med mig så visste jag precis hur utmaningen med ljuset skulle bli och vad jag skulle göra! 

Jag är dessutom så glad att jag fick hänga med dessa två galningar på deras vigsel med familj och vänner och skratta o må lite gott!
Champagne fick jag också! 

Gifter du dig i Stadshuset och funderar på att ha med en fotograf? Vi har fortfarande tider lediga för nästa år så hör av dig och berätta vilka ni är!

Bröllopsfotograf i Stadshuset