Vivi & Jimmys Bröllop i Stadshuset

En Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus

Cizzi berättar:

"Vi ska gifta oss på en torsdag i Stadshuset" sa Jimmy. Javisst sa jag, det har jag varit med och fotograferat förut så jag vet exakt vart vi ska någonstans.  För det är faktiskt så att det ordnas vigslar i Stadshuset även vissa vardagar. Dock inte i tornet där de håller hus på lördagar, utan i ett ämbetsrum i en annan del av Stadshuset.

I vilket fall som helst. Vi pratade vidare om planerna för deras bröllop och om hur allt går till. Plötsligt konstaterar vi att vi inom kort skulle bo väldigt nära varandra, då jag och min man var i färd med att flytta till Vallentuna. Perfekt att hitta ännu fler gemensamma nämnare att connecta kring. För det är något av det viktigaste för oss. Att vi får kontakt och personkemi med de brudpar vi träffar. Bortom att vi råkar bo i samma kvarter. Nu blev just det en extra bonus.

Jag fick veta hur det gick till när Jimmy friade och lyssna på det här: Jimmy & Vivi var på Caymanöarna där de skulle springa en halvmara (pust!) och Jimmy, lurig som han är, hade en dold agenda. Några dagar innan loppet passade han på att höja adrenalinet ytterligare när han friade! Vilken uppladdning inför ett lopp. Och det är väl lite så de är, Jimmy & Vivi. Passionerade, spontana, roliga och ett fantastiskt team.

Ska ni också gifta er i Stadshuset? Vi vill hänga med!