Anna & Ilias Bröllop i Stadshuset

En Bröllopsfotograf i Stockholm Stadshus

Häromdagen satt jag och bläddrade i vårt bröllopsalbum. 
Jag (Linda) och min fru Julia gifte oss i september 2016 under ett träd i Bagarmossen där vi bor. Egentligen hade vi velat ha ett bröllop i Stockholm Stadshus, men vi var inte ute i god tid och vi ville inte gifta oss i November. Så, under ett träd fick det bli.

Det jag slogs av var hur snabbt jag kom tillbaka till känslan av dagen. Hur jag minns pirret i magen och hur otroligt kär jag var i min fru just där och då (även nu såklart, ha ha!)...
När jag såg bilderna från restaurangen (Stockholms bästa indier - Tre indier på söder) där min syster och bästa vän höll tal så kom jag på mig själv med att le stort.
Men mest av allt så fastnade jag på bilderna från vigseln. Jag minns inte direkt orden eller i vilken ordning de sades, men jag minns min frus blick och känslan av kärlek i hjärtat som svämmade över. 

Det vill vi att du också ska ha rätt till! Att minnas livet som det är på riktigt!