Mats & Madlenas bröllop i Stockholm Stadshus

En bröllopsfotograf i Stadshuset i februari

Cizzi berättar:

Jag har börjat se tillbaka på året som gått och inser att jag har massor av fantastiska kärlekshistorier att dela med mig av. Alla utspelar sig förr eller senare vid Stadshuset, för ett bröllop. Jag vill att ni förflyttar er bakåt i tiden, till början av 2016.

När jag träffade Mats och Madlena inför deras bröllop i februari så charmade de mig direkt när de sa "Du verkar vilja förstå vilka vi är och inte bara ta bilder" Ja, jag föll pladask. Ungefär på samma sätt som den där gången när Mats träffade på Madlena på en bensinmack och hjälpte henne att byta en glödlampa på bilen. En kopp kaffe senare hade något magiskt startat. Och då menar jag inte bilen.

Den där vinterdagen i februari, dagen innan Alla hjärtans dag. Stadshuset i Stockholm var ganska stilla. Solen värmde men luften var kylig och vass. Isen låg i grupper över Mälaren och jag mötte upp ett nervöst, men förväntansfullt brudpar vid Stadshusets innergård.

Att Mats & Madlena är ett sånt där par vars kärlek till varandra smittar av sig är lätt att förstå. Deras dynamik och lekfullhet lever jag fortfarande på. Den omtänksamma och kloka Mats, tillsammans med temperamentsfulla och kvicka Madlena. Det ryms skratt, lugn, ömhet och bus i dem och det speglas verkligen i deras uttryck.

Ska ni också gifta er i Stadshuset? Vi vill hänga med!