Bröllop i Stadshuset - En familj och en bröllopsfotograf

Tillsammans är Camilla, Johan, Sanna och Albin 103 år och de tycker att de är en spontan familj med en rätt bra attityd till saker o ting - "Det brukar lösa sig".

Det bästa med Camilla o Johan är att de älskar varandra så himla mycket, och det var minsann inte svårt o se ens för en som var helt ny i deras sällskap.  Den 1a oktober var det äntligen dags för dem och deras bröllop i Stadshuset och jag fick vara med!

Såhär, årets snöigaste dag, så är det svårt o tänka att det inte var så länge sedan det var en vacker höstdag i oktober när solen bjöd på ett fantastiskt skådespel vid solnedgången men tänk - så var det! 

Alldeles snart är det dags för mig att få lämna över 6 fantastiska tavlor och en bok med bilder från deras dag och jag ser verkligen fram emot att få se när de sitter uppe på väggen! Jag behöver nog dock inte oroa mig för att de ska få upp tavlorna, de är enkla och som familjen brukar säga "Det brukar lösa sig"...