Bröllop på Marholmen - att hitta rätt!

Bröllopsfotograf på Marholmen, Norrtälje

Under lång tid hade Sinzi och Rob planerat sin dag. Vänner och familj som var influgna från både England och Rumänien skulle säkert hålla med mig när jag säger att det var hög tid. 
Men sällan har något skett på ett så fantastiskt bra sätt.

Jag träffade Rob och Sinzi redan innan sommaren och hängde med de och deras fantastiska Isla en stund och jag hade en fantastisk connection med de tre. Att vara en observatör på det sättet som jag är innebär att mina kunder verkligen måste lita på mig och låta mig vara med, inte som en anställd utan som en vän. Jag är inte rädd för att öppna mitt hjärta för människor, och det var sannerligen inte Sinzi eller Rob heller. Kvällen innan deras dag körde jag fram och tillbaka till Marholmen (Norrtälje) från Bagarmossen för att vara med en stund på deras stora familje-barbeque... 

Det jag fick uppleva är inget annat än ren kärlek, öppenhet, värme och glädje. En hel massa människor som kom tillsammans och var en enda stor familj, och så fortsatte det.

Dagen efter kom jag och min kollega Cecilia Pihl tillbaka till ett varmt Marholmen och navigerade oss fram till stugan som Sinzi befann sig i.  Vi klev in i ett ordnat kaos med blommor, kläder, skor, solkrämer och barn huller om buller.  Sinzis vän hjälpte henne o fixa håret och svägerskan som flugit in från Australien gjorde sminket. Sinzis mamma, som inte kunde så mycket engelska såg ändå till att jag hade sött te och många kramar. Rob hängde med sina föräldrar i en annan stuga och det hela liknade inget mindre än ett kapitel ur bullerbyn.

Jag har så många fantastiska ögonblick som jag vill dela med er från denna dag, men även så mycket som de representerar som jag önskar att ni kunde förstå. De är balanserade och jordnära, jag menar - aldrig igen lär jag se en brud som klipper av sin klänning under kvällen för att för mycket bös har fastnat i den. 
Hon gjorde vad jag själv hade gjort, löst problemet och aldrig sett bakåt. 
Det fanns ingenting som kunde gå fel - allt gick precis som det skulle. 

Som bröllopsfotograf så är det lätt att tro att jag bara anlitas som fotograf och att jag utför en tjänst - men för att kunna göra mitt jobb på bästa sätt så är det bäst om jag får vara er vän. Så - Rob o Sinzi fick en vän. Någon att prata med och bolla idéer med. Någon som kunde kika på deras tidslinje och ge synpunkter från någon som gjort det förut o säga vad som skulle funka o vad som blev utmanande - någon som var med dem hela dagen och såg till att de fick stunder för sig själva där de bara fick älska varandra och vara i den dära sjukt härliga stunden... O jag fick ett större hjärta. 

Kika gärna på bildspelet!
(och är du nyfiken på asken som Rob fick i present av Sinzi så kika längst ned i inlägget)

Sinzi ville ge Rob en present och sig själv en upplevelse. Därför bokade vi en porträttsession bara hon och jag. Vi kan kalla det en boudoir, men det handlar mest om att vara sig själv och må bra. 
Här är resultatet.