360you photography_-4.jpg
 
 
 
promobilder18.jpg

YAY FÖR KÄRLEK! 

HÄR ÄR NÅGRA SAKER VI VILL BERÄTTA

• VI ÄLSKAR STOCKHOLM STADSHUS
• LINDA ÄR KORT, CIZZI ÄR LÅNG
• CIZZI GRÅTER IBLAND I SMYG BAKOM KAMERAN
•VI ÄR UNGEFÄR LIKA EXALTERADE ÖVER ERT BRÖLLOP SOM EN FEMÅRING INFÖR JULAFTON.

Vi tror att ni är helt unika och att ert sätt att visa kärlek är detsamma, och oavsett vem av oss som hjälper er på er dag så kommer vi hitta ett sätt att visa just det!

 

psst. ingen privacy här inte - kolla in oss i social media!

 
 

Sådant som är bra att veta

Vi tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Vi tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar vi inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att vi kanske till o med hör av oss efter det också... Bara för o kolla läget liksom.

 
 
360you-photography-brollopsfotograf-stadshuset-stockholm-vallentuna-taby-m-j-14.jpg

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLM

Oavsett om ni bor här eller inte så har ni valt en fantastisk stad att gifta er i och vid en av Stockholms mest kända, och vackra platser dessutom! Stadshuset!

Ritat av Ragnar Östberg och invigdes midsommarafton 1923 så är byggnaden ett landmärke i Stockholm. Stadshuset måste ju vara byggnaden som ser mest kärlek då husets åtta miljoner tegelstenar får smygkika på över 2000 vigslar om året! Och NI är en av de! WOOP!

Borgerlig vigsel är omåttligt populärt och Stadshuset har öppet för vigsel på lördagar och utvalda veckodagar (dock bara under lunchen i veckan) och en lördag under högsäsong hinns det med 60 vigslar! Har ni en sen tid på en lördag under högsäsong så finns risk för försening. Bra o veta!

 
brollop i stadshuset_360you photography_WEB-56.jpg

hur funkar det?

Ni får hänga med en av oss och vi ses på utsatt tid vid det stora trädet på borggården! Era porträtt tar vi före eller efter er vigsel beroende på hur ert schema ser ut och tiden. Vi kommer alltid med rekommendationer. Vi hänger med er under vigseln och eventuella gratulationer, sedan skiljs vi åt för dagen om ni inte vill att vi skall vara med på festligheter också! (Vi är artiga och luktar gott, ni behöver inte skämmas för oss) Några timmar efteråt delar vi en bild med er som ni kan dela med er av i sociala medier. Därefter färdigställs era bilder till ert designmöte som sker senast 14 dagar efter er vigsel.

 

EFTERÅT

Vi tror inte bara på kommunikation, utan också att lösa våra kunders problem. Som vi ser det så har alla för lite tid för att göra fotoböcker eller beställa förstoringar till mormor. Det är ett problem som vi vill lösa. För o inte tala om tack-kort som oftast skickas ut lagom till ett-års jubileet (!). Istället ser vi till att hjälpa er med allt detta direkt. Vi ses, går igenom era bilder och vi hjälper er designa de på ett sätt som ni vill leva med de. Ni behöver inte tänka på hur ni gör den bästa fotoboken och konstiga online program för framkallningar. Vi levererar alltid produkter som är färdiga. Det enda ni behöver göra är att montera förstoringen på väggen. Men mutar ni Cizzi med choklad så kommer hon säkert och hjälper er.

 

INVESTERINGSGUIDE & PRODUKTSORTIMENT

För oss är det viktigt att ni har något mer än bara era digitala filer när vi skiljs åt, därför är det extra förmånligt att beställa en produkt. Istället för paketpriser så låter vi dig bygga ditt eget paket med både produkt och digitala filer. Självklart finns möjligheten att bara beställa era digitala filer om ni så önskar, men vi tipsar om att USB-minnen inte är så jättesnygga på väggen och bidrar inte alls med några goa känslor eller kärleksfulla minnen om de inte sitter inpluggade i en dator. Ta en titt på vad vi kan erbjuda er och dröm om hur just Du helst skulle vilja minnas din bröllopsdag genom att ladda ned vår prislista via knappen här under.


 

+ vad får vi inte glömma

legitimation och varandra

+ hur lång tid tar det

Vi bokar alltid våra brudpar i 90 minuter, men det tar ibland kortare tid och ibland längre. Har ni ett hemligt bröllop så kan ni räkna med kortare tid och är det hela tjocka familjen så drar vi ibland över. Själva vigseln tar ca 5 minuter.

+ Vem väljer fotograf åt oss?

Om ni är dödskär i någon av oss - berätta gärna det, men vi bokar alltid utifrån hur vårt schema ser ut just då. Vi lovar, vi är nästintill kloner av varandra.

+ Vad gör vi om det regnar

Vi kan Stockholm Stadshus utan och innan och har planer för alla väder. När ni är i våra händer så kan ni vara lugna. Vi har stenkoll!

+ Vi är en familj som gifter oss i hemlighet!

Jätteskoj! Vi älskar familjebröllop! Tänk på att om ni har lite mindre barn så ta med filt och avledande manövrar (iPads?) då vi kan behöva sätta de åt sidan medans brudparet får kramas lite själva.

+ Har vi möjlighet att delbetala?

Ja absolut! Vi samarbetar med Sveriges bästa finansieringsföretag - PayEx. Delbetalningen är räntefri men inkluderar en uppstartsavgift om 145 kronor samt en aviavgift på 29 kronor. Ni betalar av i er takt i upp till 20 månader.

Frågor & Svar

+ var ses vi och när

Vi möts under trädet på borggården - det finns bara ett. Klockslag beror på om vi skall fotografera er innan eller efter er vigsel. Detta kommer vi överens om och vi kommer komma med rekommendationer.

+ vi gillar inte kameror

Om vi fick pengar för varje gång någon säger något av följande:

  • Jag blir inte bra framför kameran
  • Jag blinkar konstigt
  • Vad ska jag göra av mina händer

så skulle vi leva lyxliv på Aruba nu... Vi förstår. Att "fotograferas" är obekvämt. Därför sysslar inte vi med sånt. Vi umgås bara. Pratar lite. Kanske får ni feeling och vill kramas. Sånt har hänt. Vi lovar - ni är inte annorlunda än andra, och vi kommer fånga er precis som ni är. Underbara!

+ Hur många gäster kan vi vara?

I ovalen kan ni vara 15 personer (ej inkluderat barn), men vi är rätt säkra på att ingen kommer att räkna.

+ När får vi se bilderna

Vi delar alltid med oss av något litet ganska snart efter er vigsel. Därefter får ni se de på vårt designmöte.

+ Var finns vår kundportal

Längst upp på sidan finns en knapp som går direkt till inloggningen av er portal. Information om login-namn och lösenord får ni direkt efter bokning.

 

+ Hur betalar vi vår grundavgift?

Ni får en faktura i samband med er bokning. Denna finns i er portal samt är skickad till din mail. Du betalar den på BG 586-2255 eller swish 123 304 57 21. Företaget heter 360You.

+ Tips på Make-Up,Hår och Blommor

Vi har ett brett nätverk av både make-up artister, frisörer och florister om du behöver hjälp. Berätta vad du söker så hjälper vi gärna till att hitta någon som kan hjälpa dig.

+ Vad kostar det?

Er grundavgift är 1200 kronor och inkluderar en konsultation över telefon samt e-mail, vår tid på er dag samt ert designmöte hos er fotograf. Vill ni så väljer ni vårt tillval och bokar ert möte på kvällstid. För ett tillägg om 600 kronor så kan ni boka ert möte på kvällstid samt vi levererar era produkter till er dörr personligen. För priser på produkter, kolla vår investeringsguide här ovanför.

+ Jobbar ni för stadshuset

Nej. Vi har inte med Stockholm Stadshus att göra, men vi gillar de en massa och kan tänka oss o bli vänner med de i framtiden!

+ Hur går bokning till

Kul att du frågar! Vi hör av oss till dig efter att du skickat din förfrågan och kollar om du har lust o ha ett samtal över telefon. Då presenterar vi oss och vad vi gör och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. När du sedan gillar oss jättemycket och vill boka så skickar vi ett bokningsförslag och ett avtal. När det är accepterat så får ni en faktura på er grundavgift, och vid reglering av avgiften är ert datum och tid bokat. Sen börjar det roliga. Vi har full koll på när vi ska ses och kommer att hålla kontaken med er tills det är dags. Hur ofta vi hörs innan er dag beror på hur långt i förväg vi får er bokning, men det sista ni hör av oss innan vi ses är ett sms på morgonen som påminner er om att ta med legitimation och ha skoj! Vi tror som sagt på kommunikation. Hoppas det besvarade din fråga.


kontakta oss

Vi är alltid lätta att komma i kontakt med och vi svarar på alla mail nästkommande vardag. Oftast är detta inom 24 timmar, men över helgen kan ditt svar dröja till måndagen. 
Är det någonting som verkligen inte kan vänta, skicka ett sms!

 
Namn *
Namn

 

vårt huvudkontor

360You Studio
Bällstabergs Torg 4
18655, Vallentuna