NU TÄNKTE VI BERÄTTA VAD DU KAN BOKA

 
tvåa.jpg
 

FÖRFRÅGAN • VÄLJ PAKET & BOKA • VIGSEL I STADSHUSET • ORDER • LEVERANS

VÄLJ ERT GRUNDPAKET

SERVICE BAS

Vårt baspaket ger er all service ni kan tänkas behöva. Vi har alltid en konsultation över telefon eller mail innan bokning, ni får upp till 90 minuters service där vi fångar allt (inklusive vigsel) vid Stockholm Stadshus samt ett designmöte där ni lägger er order ca 10 dagar efteråt. Inga filer eller produkter ingår utan vi hjälper er välja era favoriter efteråt istället.  Vill ni att vi hänger med er lite längre tid på dagen så har vi möjlighet att lägga till det på er serviceavgift. Fråga oss.


1200 kr

TILLVAL

I vårt baspaket ingår ert Designmöte hos oss i studion och det kan bokas vardagar mellan 10 - 16. Vi vet att det inte alltid passar alla så därför erbjuder vi ett tillval. Lägg till lite extra på er serviceavgift så kan ni boka ert möte kvällstid 17 - 19 och då välja att antingen komma till oss och klämma o känna eller välja att en av oss kommer hem till er. Alltså, ha ert möte där vi kan designa något direkt på plats.
 

+450 KR

Klicka på knappen ovan för att skicka en förfrågan. Ni får ta del av vår kompletta prislista och villkor direkt vid första kontakten!